Oddanost
Opravdový přítel se vyznačuje oddaností.
více »
Jaký vztah by nás měl vázat k Bohu?
více »
Co nám Bible říká o stvoření?
více »
Když na nás doléhají práce, rodina a finanční odpovědnost a zdá se nám, že je toho na nás příliš, Ježíš nás vybízí, evangelium podle Matouše 11,28–30 (SNC): „Pojďte ke mně všichni, kteří pracujete a nesete tíhu břemen, najdete u mne klid a úlevu. To, co na vás já vložím, netlačí a není těžké. Učte se ode mne, mám tiché a pokorné srdce. U mne získáte mír a odpočinutí své duše.“
více »
Bůh zakazuje jakýkoli kontakt s okultismem.
více »
Spravedlivými se stáváme díky Kristu.
více »
Pamatuj na to, jak nás Bůh v minulosti vedl.
více »
Ježíš učil chápat význam a důležitost nezištné péče o potřebné.
více »
Při každé příležitosti si připomínej požehnání, které jsi od Boha přijal, a děkuj za ně.
více »
Při každé příležitosti si připomínej požehnání, které jsi od Boha přijal, a děkuj za ně.
více »
Postarat se o toho, kdo potřebuje přístřeší a jídlo, je bezprostředním a praktickým vyjádřením poslušnosti Boha a ochoty činit jeho vůli.
více »
Naše pokrytectví nemůže Boha oklamat.
více »
Když jsi vystaven pokušení – rychle odejdi z místa nebo situace, kde na tebe hřích útočí.
více »
Na sobotu 18. ledna 2025 jsme pro Vás opět připravili bohoslužbu s kázáním bratra Marka Miškeje. Můžete se...
Na sobotu 25. ledna 2025 jsme pro Vás opět připravili bohoslužbu s kázáním bratra Pavla Kantora. Můžete se...
Na sobotu 1. února 2025 jsme pro Vás opět připravili bohoslužbu s kázáním bratra Karla Staňka. Můžete se...